Τροποποίηση προοπτικών

Μπορείτε να τροποποιήσετε το όνομα και την περιγραφή στην προβολή Βαθμολογικοί πίνακες για μια νέα προοπτική που προσθέσατε ή για τις υπάρχουσες προκαθορισμένες προοπτικές.

Θα πρέπει να διαθέτετε δικαιώματα πρόσβασης στο WebSphere Portal για να εκτελέσετε αυτή την εργασία σε κατάσταση ρύθμισης.
Για να τροποποιήσετε το όνομα ή την περιγραφή μιας προοπτικής στην προβολή Βαθμολογικοί πίνακες, εκτελέστε τα ακόλουθα βήματα:
  1. Στη λίστα Προοπτικές (στο πρώτο παράθυρο της κατάστασης ρύθμισης), επιλέξτε το τετραγωνίδιο επιλογής που βρίσκεται δίπλα στην προοπτική που θέλετε να τροποποιήσετε και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Τροποποίηση προοπτικής.
  2. Τροποποιήστε τις λεπτομέρειες της προοπτικής στο πεδίο Όνομα προοπτικής, το πεδίο Περιγραφή προοπτικής ή και στα δύο.
  3. Πατήστε OK για να αποθηκεύσετε τις νέες λεπτομέρειες της προοπτικής ή πατήστε Ακύρωση για να ακυρώσετε τη μετονομασία της. Η τροποποιημένη προοπτική εμφανίζεται στη λίστα Προοπτικές με τις νέες ιδιότητες.
  4. Επαναλάβατε τα βήματα 1 έως 3 για να τροποποιήσετε άλλες προοπτικές ή πατήστε Επόμενο για να συνεχίσετε με τη ρύθμιση της προβολής Βαθμολογικοί πίνακες.
Συναφείς εργασίες
Προσθήκη προοπτικών
Διαγραφή προοπτικών
Συναφής αναφορά
Πληροφορίες αναφοράς για την προβολή Βαθμολογικοί πίνακες

Copyright IBM Corporation 2005, 2006. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.