Διαχείριση χρήσεων

Περισσότερα
Μπορείτε να εκτελέσετε διαχειριστικές εργασίες με τις εκτελούμενες χρήσεις στην προβολή σας, όπου ο υποκείμενος μηχανισμός εκτέλεσης είναι το WebSphere Process Server.

Σε αυτή την άσκηση, θα επιλέξετε μια διαχειριστική ενέργεια για να ελέγξετε μια χρήση.

Για να εκτελέσετε διαχειριστικές εργασίες με τις χρήσεις στην προβολή Ενεργές χρήσεις, εκτελέστε τα ακόλουθα βήματα:

  1. Στον πίνακα των χρήσεων, πατήστε στη στήλη Ενέργειες, πατήστε στο κουμπί με το βέλος για να ανοίξετε το αναδυόμενο μενού διαχειριστικών ενεργειών για τη χρήση που θέλετε να διαχειριστείτε.
  2. Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες διαχειριστικές ενέργειες:
    • Αναστολή
    • Συνέχιση
    • Τερματισμός
    Η ενέργεια εκτελείται για την επιλεγμένη χρήση. Οι ενέργειες καλούνται στο WebSphere Process Server, το οποίο αποστέλλει ένα συμβάν στο Monitor Server για ενημέρωση της κατάστασης της χρήσης.
    Σημείωση: Η κατάσταση της χρήσης ενημερώνεται στον πίνακα των χρήσεων όταν πραγματοποιείται η περιοδική αναπαραγωγή από τη βάση δεδομένων κατάστασης στη βάση δεδομένων εκτέλεσης.

Επόμενο θέμα: Περίληψη
Προηγούμενο θέμα: Ταξινόμηση και ανάπτυξη


Copyright IBM Corporation 2005, 2006. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.