Το Launchpad Installer αναστέλλει μια δραστηριότητα

Το Launchpad Installer του WebSphere Business Monitor ενδέχεται να αναστείλει ή φαίνεται να κλειδώνει το λειτουργικό σύστημα κατά την εγκατάσταση των λειτουργικών τμημάτων Monitor Server ή Dashboard Client. Η εγκατάστασή σας περιλαμβάνει απομακρυσμένες βάσεις δεδομένων.

Το πρόβλημα αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους. Μια πιθανή αιτία είναι το τείχος προστασίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, το πρόβλημα θα επιλυθεί. Ωστόσο, ορισμένα τείχη προστασίας ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα ακόμη και όταν είναι απενεργοποιημένα. Στην περίπτωση αυτή, ίσως μπορέσετε να παρακάμψετε το πρόβλημα με την πλήρη απεγκατάσταση του τείχους κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
Σημείωση: Το τείχος προστασίας Checkpoint Integrity Flex (v6.0.116) δεν υποστηρίζει το Windows 2003 Server. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευθείτε το Web site http://www.checkpoint.com/products/integrity/index.html για το Checkpoint Integrity.

Copyright IBM Corporation 2005, 2006. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.