Ορισμός προτιμήσεων χρήστη

Περισσότερα
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και να ορίσετε τις δικές σας προτιμήσεις στην προβολή Διαστάσεις. Σε αυτή την άσκηση θα αλλάξετε τις ρυθμίσεις και θα ορίσετε τις δικές σας προτιμήσεις στην προβολή Τιμή παραγγελίας ανά κατηγορία προϊόντων. Θα αλλάξετε επίσης το είδος παρουσίασης του διαγράμματος.
Πρέπει να διαθέτετε δικαιώματα πρόσβασης στο WebSphere Portal για να εκτελέσετε αυτή την εργασία στην κατάσταση τροποποίησης.
Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και να ορίσετε τις προτιμήσεις σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
  1. Στην περιοχή του διαγράμματος, πατήστε με το δεξί κουμπί του ποντικιού και επιλέξτε Είδη γραφημάτων από το αναδυόμενο μενού. Εμφανίζεται το παράθυρο Είδη και ρυθμίσεις γραφημάτων.
  2. Από τη λίστα Είδος γραφήματος, επιλέξτε Πίτα και στη συνέχεια πατήστε OK.
  3. Για να αποκρύψετε το πλέγμα και να εμφανίσετε μόνο το διάγραμμα, πατήστε το κουμπί Εμφάνιση πλέγματος στη γραμμή εργαλείων για να αποκρύψετε το πλέγμα.
  4. Για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις, πατήστε Ολοκλήρωση.
Η προβολή εμφανίζει τα δεδομένα σε ένα διάγραμμα πίτας.

Επόμενο θέμα: Παραδείγματα ανάλυσης
Προηγούμενο θέμα: Ρύθμιση της προβολής Διαστάσεις


Copyright IBM Corporation 2005, 2006. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.