Προσθήκη μικροεργαλείων σε χώρο σελίδας

Αν έχετε δικαίωμα τροποποίησης μιας σελίδας, μπορείτε να προσθέσετε σε αυτήν μικροεργαλεία για την προβολή επιχειρησιακών πληροφοριών που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για ενημέρωση ή ως βάση για την εκτέλεση ενεργειών προς όφελος της επιχείρησης.

Πριν ξεκινήσετε

Πρέπει να είστε κάτοχος ή επιμελητής της σελίδας για να προσθέσετε σε αυτήν ένα μικροεργαλείο.

Σχετικά με αυτή την εργασία

Δεν μπορείτε να προσθέσετε μικροεργαλεία απευθείας σε ένα χώρο. Πρέπει να τα προσθέσετε σε μια υπάρχουσα σελίδα.

Η διάταξη μιας σελίδας ορίζει τις θέσεις των μικροεργαλείων της. Μια διάταξη χωρίζει τη σελίδα σε μία ή περισσότερες ενότητες. Κάθε ενότητα μπορεί να περιέχει ένα ή περισσότερα μικροεργαλεία. Στην περίπτωση αυτή, τα μικροεργαλεία θα εμφανίζονται σε κατακόρυφη διάταξη, το ένα κάτω από το άλλο.
Συμβουλή: Μην τοποθετήσετε πάρα πολλά μικροεργαλεία στην ίδια σελίδα γιατί αυτό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην απόδοση. Συνιστάται τα μικροεργαλεία μιας σελίδας να μην υπερβαίνουν τα έξι (6). Προσπαθήστε να περιορίσετε τον αριθμό των μικροεργαλείων σε μια σελίδα, τοποθετώντας μόνο τα μικροεργαλεία που είναι απαραίτητα για το σκοπό της σελίδας.

Διαδικασία

  1. Πατήστε Τροποποίηση σελίδας. Ο χώρος μεταβαίνει σε κατάσταση τροποποίησης και η παλέτα ανοίγει.
  2. Προαιρετικά: Για να αλλάξετε τη διάταξη που χρησιμοποιείται στη σελίδα για τη διευθέτηση των μικροεργαλείων:
    1. Στην παλέτα, επιλέξτε αλλαγή διάταξης.
    2. Από τη λίστα, επιλέξτε την επιθυμητή διάταξη για τη σελίδα. Ανάλογα με τη διάταξη που θα επιλέξετε, ορισμένα μικροεργαλεία μπορεί να μετακινηθούν στην αριστερή πλευρά της σελίδας. Μπορείτε να τα μετακινήσετε σε μια άλλη περιοχή της σελίδας.
    Περιορισμός: Αν χρησιμοποιείτε χώρους προϊόντος σε iPad, δεν μπορείτε να αλλάξετε τη διάταξη μιας σελίδας.
  3. Προαιρετικά: Μειώστε τον αριθμό των μικροεργαλείων που εμφανίζονται στην παλέτα με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
    • Επιλέξτε μια κατηγορία μικροεργαλείων από τη λίστα. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι ότι η παλέτα εμφανίζει όλα τα μικροεργαλεία. Η παλέτα αφαιρεί τα μικροεργαλεία που δεν ανήκουν στην επιλεγμένη κατηγορία.
    • Πληκτρολογήστε έναν ή περισσότερους χαρακτήρες στο φίλτρο αναζήτησης εικονίδιο φίλτρου αναζήτησης. Η παλέτα ενημερώνεται ώστε να αφαιρεθούν τα μικροεργαλεία που δεν περιέχουν αυτούς τους χαρακτήρες στο όνομα ή την περιγραφή τους και ενημερώνει τον αριθμό των μικροεργαλείων.
  4. Επιλέξτε ένα μικροεργαλείο και εναποθέστε το στη σελίδα χρησιμοποιώντας το ποντίκι. Όταν αρχίσετε να σύρετε το μικροεργαλείο, στη θέση του δρομέα εμφανίζεται μια εικόνα προεπισκόπησης του μικροεργαλείου. Αν η σελίδα χρησιμοποιεί οποιαδήποτε διάταξη εκτός από την ελεύθερη διάταξη, εμφανίζεται ένα πλαίσιο με διακεκομμένο περίγραμμα όταν ο δρομέας βρίσκεται σε ένα σημείο όπου μπορείτε να εναποθέσετε το μικροεργαλείο. Αν η σελίδα χρησιμοποιεί ελεύθερη διάταξη, το πλαίσιο δεν εμφανίζεται και μπορείτε να εναποθέσετε το μικροεργαλείο οπουδήποτε στη σελίδα.
    Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε προσθήκη στη σελίδα για να προσθέσετε το μικροεργαλείο σε μια προεπιλεγμένη ενότητα στη διάταξη. Στη συνέχεια μπορείτε να σύρετε το μικροεργαλείο σε άλλη ενότητα.
    Περιορισμός: Αν χρησιμοποιείτε χώρους προϊόντος σε iPad, δεν μπορείτε να σύρετε ένα μικροεργαλείο. Αντί για αυτό, χρησιμοποιήστε το κουμπί Προσθήκη στη σελίδα και τις επιλογές Μετακίνηση στο μενού του μικροεργαλείου.
  5. Ορισμένα μικροεργαλεία παρουσιάζουν κάποιο προεπιλεγμένο περιεχόμενο. Άλλα μικροεργαλεία απαιτούν κάποιες ρυθμίσεις για να είναι δυνατή η παρουσίαση των πληροφοριών που χρειάζεστε. Για να αλλάξετε το προεπιλεγμένο περιεχόμενο ή να ρυθμίσετε το μικροεργαλείο:
    1. Επιλέξτε το εικονίδιο μενού του μικροεργαλείου εικονίδιο μενού μικροεργαλείου και στη συνέχεια επιλέξτε Τροποποίηση ρυθμίσεων.
    2. Κάντε τις κατάλληλες αλλαγές στις ρυθμίσεις του μικροεργαλείου. Για παράδειγμα, αν προσθέσετε το μικροεργαλείο Δικτυακός τόπος σε μια σελίδα, θα εμφανίζεται ένας προεπιλεγμένος δικτυακός τόπος. Μπορείτε να ρυθμίσετε το μικροεργαλείο για την εμφάνιση ενός διαφορετικού δικτυακού τόπου τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του για να ορίσετε τη διεύθυνση URL του δικτυακού τόπου. Για πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις ενός μικροεργαλείου, πατήστε στο εικονίδιο μενού του μικροεργαλείου και επιλέξτε Βοήθεια.
    3. Πατήστε Εφαρμογή για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.
  6. Πατήστε Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας χωρίς να κλείσετε την κατάσταση τροποποίησης. Πατήστε Ολοκλήρωση τροποποίησης όταν ολοκληρώσετε την προσθήκη και τη ρύθμιση μικροεργαλείων στη σελίδα.